FarmHouse

Nieuw in 2021:

3 knusse FarmHouses, geschikt voor een gezin van 4 personen. Houdt u van luxe dan is dit een echte aanrader. Klein maar fijn is dit goed geïsoleerde huisje. Maar er is natuurlijk nog een kachel, mocht het toch nog te fris zijn. Genieten in een klein boerenhuisje.

Wat kunt u verwachten : Een grote, goed geïsoleerde blokhut, waarbij de voorste ruimte het woongedeelte is, met keukenblok met vaatwasser en koelkast, 4 pits gasstel, eettafel, zithoekje, spelletjes. Door middel van een boerenschuifdeur komt u in het slaapgedeelte. Het is een grote bedstee, waar zowel beneden en boven 2 personen kunnen slapen. Er zijn 4  1-persoons dekbedden (90×200) en hoofdkussens aanwezig.
Heel fijn is het eigen sanitair (douche, toilet & wasbak).

De huisjes zijn mooi gelegen, achterop het kampeerveld, met de avondzon, waar u kunt genieten in de hangmat of lekker aan de picknicktafel met het potkachteltje erbij.
Wegens succes actie verlengd: 10 % korting bij boeken van minstens 2 periodes in het hoogseizoen (juli & aug). Buitenkansje #genieten in Zeeland # wakker worden van de vogeltjes # lekker vakantie vieren.

Handig om te weten:

  • De dag van aankomst is de FarmHouse vanaf 15u00  beschikbaar
  • De uiterlijke aankomsttijd is 21u00
  • De dag van vertrek dient de FarmHouse om 11u00 vrij en schoon te zijn

(als u de foto’s groter wilt zien dient u op de foto te klikken)