Verkennen van het Hulsterse landschap

Genieten Inulst

Bourgondisch eten: mosselen
In Hulst kun je iedere dag wel ergens Zeeuwse mosselen eten, in de stad maar ook in de dorpen en aan de Scheldedijk heb je een uitstekende keuze in restaurantjes. Zo’n lekker pannetje mosselen is een ware lekkernij. Zelf mosselen maken? Hulster Burgemeester Ilona Jense-van Haarst deelt haar favoriete recept! Lees het hier.
Ga op pad met de Pagadderapp!
Wist je al dat onze Pagadders een eigen app hebben? Met deze app spoor je Pagadders op en moet je munten vrijspelen. Download de app en ga op pad! Een leuke activiteit, zowel bij goed als slecht weer. Heb je voldoende munten vrijgespeeld? Dan krijg je bij het Infopunt #inulst een leuke beloning. Meer info en downloaden.

Iedere zondag open excursies.

Torenbeklimmingen en vestingwandelingen

In juli en augustus zijn er iedere zondag open excursies in Hulst. Zo kun je met een gids de toren van de H.Willibrordusbasiliek op en aansluitend een wandeling door de stad en over de vesting maken. Je ontdekt allerlei leuke weetjes over hetgeen dat je in de toren of op je wandeling tegenkomt. Eenmaal boven geniet je van een prachtig uitzicht. Wist je dat je bij mooi weer de Schelde en de kerktoren van Sint Niklaas kunt zien? Ook zie je hoe dichtbij Antwerpen eigenlijk ligt. Bijzonder! Meer info en aanmelden.

Fietsen Inulst

29 juni – Haven van Hulst
Deze historische fietstocht op zaterdag 29 juni, met gids Jan Lockefeer, brengt je langs al de oude havens van de gemeente Hulst. De fietstocht is ongeveer 30 km lang en voert je langs bijzondere geschiedkundige plaatsen waar Jan met plezier álles over vertelt!

Meer info.

Wandelen Inulst

Natuurjuweeltjes in land van Hulst
In Hulst is prachtige natuur te vinden. Van de Clingse en Steense bossen tot de Groeve in Nieuw-Namen. Van het bos- en waterrijke Groot Eiland tot de unieke Hertogin Hedwigepolder. Ontdek deze juweeltjes door middel van heerlijke wandelingen en bekijk Hulst eens op een andere manier!
Excursie Verdronken land van Saeftinghe
Uitgestrekte schorren, geulen en slikken: dit is het oerlandschap van Zeeland. Het Verdronken Land van Saeftinghe is een unieke plek vol bijzondere natuur en rijke historie. Boek eens een excursie en ontdek Het Verdronken Land van Saeftinghe met een ervaren gids.

Voor alle info kijk je op www.inulst.nl. Kom je er niet uit bel dan met het Infopunt
00-31-114-319441 of mail naar infopunt@hulstnet.nl