Kamperen

Ons natuurkampeerterrein bestaat uit twee terreintjes met ruime plaatsen, ieder met een eigen sfeer.

Het grootste terrein is een Zeeuwse wei met fruitbomen en omgeven door een Zeeuwse Haag. In het midden is het glooiend, met een oude drinkput. Op de heuvel staat een speelhuisje met een zandbak. Op dit terrein staan tevens 2 standaard trekkershutten en 3 FarmHouses.

Het tweede terrein, ook weer met 2 trekkershutten, is schaduwrijk door de vele bomen op het terrein, en heeft uitzicht op de wei en put met honderden vissen (met omheining). Op dit veldje is ook een zandbak voor de kleinsten.

Voor fietskampeerders is er een boomgaardje bij de wei, waar ze hun tent op kunnen zetten. Hiervoor hanteren we het trekkerstarief. Indien er plaatsen beschikbaar zijn, mogen deze ook op het kampeerterrein staan. Dit kunnen we vooraf niet garanderen, zeker in het hoogseizoen niet, en gaat altijd in overleg met de beheerder.

De Kamperhoek is een door de stichting Natuurkampeerterreinen erkend terrein, en maakt deel uit van een netwerk van ca. 150 fraai gelegen kampeerterreintjes in Nederland. Op een natuurkampeerterrein is een natuurkampeerkaart verplicht. Deze is bij ons verkrijgbaar a € 15,95. Indien u al in het bezit bent van deze kaart, kunt u ons op de app uw registratienummer laten zien.

Heeft u een camper of caravan groter dan 6 meter? Neem dan even contact op via de mail. Enkele plekken op ons terrein zijn hiervoor geschikt.

Handig om te weten:

  • Op de aankomst dag is de kampeerplaats vanaf 13u00 beschikbaar
  • Op de vertrek dag dient de plaats om 11u00 vrij te zijn
  • Het kampeerterrein is autovrij. Hiervoor hebben wij een ruime parking. Voor het in- en uitladen van de kampeerspullen mag de auto even op het terrein.
  • In overleg is, mits bijbetaling en beschikbaarheid, is verlengen tot eind van de dag mogelijk
  • Wij hebben een boerderijwinkel met basisbenodigdheden, streekproducten, ijs en gekoelde dranken. In het hoogseizoen komt de “echte” bakker 4 x p/week.
  • Het is niet toegestaan een partytent voor het kampeermiddel te plaatsen